Kalea løfteplattformer

Castor Mekaniske as tilbyr Løfteplattformer fra Kalea som er en perfekt løsning for økt tilgjengelighet innendørs. Et enkelt design tillater installasjon i bygninger og miljøer med begrenset plass. Sammen med et stort utvalg av tilbehør, gir dette utallige muligheter for tilpasning til omgivelsene. Vi forenkler jobben din uansett hvem du er eller hva dine utfordringer er. Dette gjør løfteplattformer fra Kalea til et enkelt valg.

Last ned våre løfteplattform produktkataloger:

Kalea A4 Primo

Kalea Mille

Kalea Mini

Arkitekter

Arkitekten må vurdere både form og funksjonalitet når heistype skal velges. Faglige råd og tilgang til nøyaktige tekniske spesifikasjoner gi gode og trygge beslutningsunderlag. Vi har den beste kompetanse og know-how innen løfteplattformer og heiser.

Entreprenørene

Entreprenørene velger oss for våre konkurransedyktige priser og prestasjoner.
Takket være vår ekspertise innen løfteplattformer og heisløsninger, kan vi tilby den beste servicen i samarbeid med våre kunder, som oftest er entreprenører og private byggefirmaer. Vi koordinere med entreprenører på byggeplassen, og du får alltid anvist din egen kontaktperson for dine prosjekt-er.

Eiendomsbesittere

På steder der konvensjonelle heiser ikke kan installeres på grunn av plassmangel, kan Kalea Lift tilby en løfteplattform løsning (forutsetter at løfteplattform kan lovmessig leveres istedenfor konvensjonell heis). Takket være fleksible dimensjoner passer våre løfteplattform modeller inn i eksisterende bygninger. De endeløse muligheter i form av design og tilvalgsmuligheter, lar løfteplattformen nærmest forbedre interiøret.

Kalea løfteplattformer passer perfekt for følgende målgrupper

Kontor
De utallige mulighetene i form av design og tilvalg gjør at våre løfteplattfor, løsninger nærmeste forhøyer interiøret i bygget. Våre løfteplattformer er både trygge å bruke, driftssikre og har lang levetid. I tillegg er løfteplattformene enkle å installere uten omfattende bygningsmessige endringer.

Butikker eller helsesentre
Løfteplattformer fra Kalea leveres med et bredt utvalg av størrelser lastkapasitet. Dette betyr at løfteplattformene er egnet for heisene er egnet for helsesentre, butikker etc. Dør lysmål bredde på opptil 1300 mm er bra er med tanke på transport av sykehussenger, paller eller traller.Private hjem (Unntak fra TEK10)

Private hjem (Unntak fra TEK10)
Løfteplattform i egen bolig gjør livet enklere, og er med på å forbedre tilgjengeligheten i boliger med mer enn 1 etasje. Takket være minimale dimensjoner og det brede utvalget av tilleggsutstyr, vil løfteplattformen enten kunne skjules eller eksponeres. Det er ditt valg!

KONTAKT FOR UFORPLIKTENDE BEFARING

Atle Leidalen

Salgsjef og prosjektleder

69 23 24 06

900 44 527

atle@castor.no

Karsten Aanby

Daglig leder

69 23 24 05

901 96 063

karsten@castor.no