Om Castor Mekaniske AS

Castor Mekaniske as er et mekanisk verksted plassert sentralt i Oslo-området. Vi tilbyr skreddersydde kundetilpassede løsninger til byggebransjen og til industrien innenfor sveis, platebearbeiding, maskinering, montasje og service.

Vi jobber for å alltid imøtekomme kundens behov samtidig som vi sørger for trivsel for våre ansatte. Vi vektlegger spesielt faglig dyktighet, godt arbeidsmiljø og kundetilpasning.

Castor Mekaniske AS har gjennom årene opparbeidet et ry som en bedrift med stor faglig kompetanse og evne til å produsere innen platearbeid, sveisekonstruksjoner og maskinering. Materialer vi behersker er aluminium, svart stål, rustfritt- og syrefast stål. Vi påtar oss arbeid i eget verksted eller som oppdrag ute hos kunde. Av bedriftens ansatte har flere sertifikat for kvalifiserte sveiseoppdrag og gjennomgått kurs i "varme arbeider".

Castor Mekaniske AS er en totalleverandør sammen med våre samarbeidspartnere Smith Stål, Ruuki, Nsi, Norsk Stål, Waterjet, AC-teknikk, Tess, Jernvarekompaniet, og Astrup i vannskjæring, sandblåsing og lakkering.

Castor Mekaniske AS leverer også skreddersydde heiser og løfteplatformer, samt utføre service på disse.