Hva gjør Castor Autogen Mekaniske?

Castor Mekaniske as er et mekanisk verksted plassert sentralt i Oslo-området.
14393314_10154725998177044_794765011_o
TIL BOTREND. Arkitekt Ingrid Bull fornyet kontorene til  Warner Brothers, vi ser på de smarte løsningene for å utnytte liten plass maksimalt i Nedre Voll gate.
FOTO: KNUT BJERKE
Acanthus_sol-e1381232804771-590x564 (1)

Vi tilbyr skreddersydde kundetilpassede løsninger til byggebransjen og til industrien innenfor sveis, platebearbeiding, maskinering, montasje og service.

trapper-rekkverk (2)
Castor Autogen Mekaniske AS

Gode løsninger til konkurransedyktige priser

Vi jobber for å alltid imøtekomme kundens behov samtidig som vi sørger for trivsel for våre ansatte. Vi vektlegger spesielt faglig dyktighet, godt arbeidsmiljø og kundetilpasning.

Castor Mekaniske AS har gjennom årene opparbeidet et ry som en bedrift med stor faglig kompetanse og evne til å produsere innen platearbeid, sveisekonstruksjoner og maskinering. Materialer vi behersker er aluminium, svart stål, rustfritt- og syrefast stål. Vi påtar oss arbeid i eget verksted eller som oppdrag ute hos kunde. Av bedriftens ansatte har flere sertifikat for kvalifiserte sveiseoppdrag og gjennomgått kurs i "varme arbeider".

Castor Mekaniske AS er en totalleverandør sammen med våre samarbeidspartnere Smith Stål, Ruuki, Nsi, Norsk Stål, Waterjet, AC-teknikk, Tess, Jernvarekompaniet, og Astrup i vannskjæring, sandblåsing og lakkering.