Castor Autogen Mekaniske

Mekanisk verksted

Tjenester Mekanisk verksted

Castor Autogen Mekaniske arbeider med en rekke industrier. Fra bygg- og anleggsbransjen til privatpersoner leverer vi helt skreddersydde løsninger. Fra store stålkonstruksjoner til metalldesign, vi kan finne en løsning som passer nettopp deg.

kundetilpasning
Kundetilpasning

Vi konstruerer skreddersydde løsninger

Castor arbeider med en rekke industrier. Fra bygg- og anleggsbransjen til privatpersoner leverer vi helt skreddersydde løsninger. Fra store stålkonstruksjoner til metalldesign, vi kan finne en løsning som passer nettopp deg.

Høy fagmessig standard

Vi finner alltid en løsning

Castor tilbyr teknisk bistand og setter løsningsorientering høyt. Vårt arbeid er produsert i vårt verksted i Norge. Med en rekke dyktige fagfolk med lang erfaring metallarbeid, leverer vi fagmessig arbeid av høy kvalitet.

hoy fagmessig stadnard
teknisk bistand
Teknisk bistand

Vi har raske leveringstider

Med et verksted som har en sentral beliggenhet i Oslo-området er vi svært fleksible for våre kunder. Ønsker du en gratis befaring kommer en av våre dyktige fagfolk til deg og hjelper deg å finne fram til den løsningen du trenger. Som din samarbeidspartner ønsker vi å være en seriøs og fagmessig leverandør som forholder seg til etiske og lovpålagte normer og pålegg. Vi forstår at du som kunde ønsker å slippe å bekymre deg for leveransen. Vi hjelper deg derfor med teknisk bistand og service.

Kontakt oss for en uforpliktende prat!

Våre dyktige rådgivere er alltid tilgjengelige og klare for å bistå med å finne den beste løsningen for ditt prosjekt. Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat.

"*" indicates required fields

Navn*